Home » indonesian page » Lirik Lagu Romantis: Lungiting Asmoro

Lirik Lagu Romantis: Lungiting Asmoro

Friday, September 16th 2011. | indonesian page

Sebenarnya mau posting ini ketika valentine days, karena lirik lagu ini bener-bener romantis. Akan tetapi mengingat banyaknya pasangan yang menikah pada bulan-bulan ini, saya ingin menyemarakkan kebahagiaan mereka dengan posting lagu ini (walopun pasangan yang menikah yang saya kenal cuman beberapa aja sih. Hitung-hitung nambahin daftar lagu yang layak dinyanyikan pas acara resepsi. Khan banyak tuh acara pernikahan, eh lagu yang dinyanyikan perpisahan, patah hati dan semacamnya.Cukup deh prakatanya, langsung aja ya ini lirik lagunya.

Lungiting Asmoro
Seprene nggonku ngenteni janji
Iki prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh cah bagus…
Ra eling dina lan wektu

Ing ati katon ra bisa ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Nadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti –anti, ja pijer semoyo wae
Aku tresna karo kowe…..
Tegane atimu …soyo gawe lara…
Iku ra prayoga

Aku ora bakal mundur ….aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu…
Ukuraning tresno dudu banda…nanging lungiting asmoro

Advertisement